Sezona 2012/2013

Rad slavio nad Donjim Sremom

picUtakmica definisana kao prekretnica u nastavku šampionata donela je prvi trijumf izabranicima Marka Nikolića.

 

 

Pobeda više od imperativa!


 

pic2Informacija da gospodin Ranko Stojić kao fudbalski agent polaže pravo na određene procente obeštećenja od daljih transfera bivših igrača FK Rad koji trenutno igraju u FK Crvena Zvezda nije tačna jer je ovo pravo definisano ugovorima i isključivo se nalazi u vlasništvu FK Rad.

Prilikom transfera igrača Miloša Dimitrijevića, Luke Milivojevića i Aleksandra Pantića iz FK Rad u FK Crvena Zvezda ugovorima o transferu definisana su međusobna prava i obaveze koja između ostalog definišu i određene procente koji pripadaju FK Rad od daljih transfera navedenih igrača.

Verujemo da greška kod objavljivanja navedene informacije nije učinjena namerno jer FK Rad sa medijima koji su je preneli ima izuzetno iskren i korektan odnos.

Poštujući rad i autoritet sredstava javnog informisanja koristimo priliku da medijima uputimo molbu da informacije koje su u vezi sa FK Rad budu ispravno prenete u skladu sa Zakonom o informisanju sa ciljem istinitog informisanja celokupne javnosti.

Uvereni da ćete ovo saopštenje u potpunosti preneti, unapred zahvaljujemo.

S poštovanjem,
Fudbalski klub Rad Beograd

Bodovi kao hleb


 

Omladinska, kadetska i pionirska liga Srbije
Jagodina – Rad 1:2 – Omladinska liga Srbije

pic2Damnjanović za plen – Građevinari u finišu srušili otpor čvrstih JagodinacaDamnjanović za plen – Građevinari u finišu srušili otpor čvrstih Jagodinaca

 

Prijateljski meč, Partizan – Rad 0:2, Perović nadvisio crno-bele!


 

Građevinari u prijateljskom meču bolji od šampiona Srbije u Zemunelu

pic3Pauzu u prvenstvenim duelima, aktuelni šampiona i banjički superligaš su iskoristili za odigravanje prijateljskog meča u SC Zemunelo.

 

 

Rad – Spartak ZV – odloženo za 10. april


 

U danima jubileja o aktuelnom momentu fudbalskog kluba Rad sa sportskim direktorom, Ivanom Stojićem

pic4Dalekih martovskih dana pre 55 godina na zelenim livadama Banjice, na temeljima fudbalskog kluba “Razvitak” nastao je fudbalski klub “Rad”.

 

 

Nedopustivo izdanje u Smederevu


 

Kapiten Rada, Uroš Vitas, nezadovoljan učinkom i izdanjem građevinara

pic5Scenario poput kragujevačke završnice kada je Uroš Đurđević pre sudijskog zvižduka izjednačio rezultat, ekipa Rada je ponovila i u Smederevu, a ovoga puta kao potpisnik remija pojavio se strelac Andrija Lukovića. Utisak je da je Rad mogao i morao bolje posebno u prvom tempu igre.

 

Luković potpisao remi! Smederevo – Rad 1:1