Sezona 2011/2012

Vezista Rada u Mađarskoj

pic6Ofanzivni vezista Rada, Nemanja Andrić, po okončanju dugogodišnje saradnje sa Radom, karijeru će nastaviti u Mađarskoj.

Novo odredište ljubimca navijača Rada biće ekipa Đera sa kojim je potpisao ugovor na tri godine. Oficijelno predstavljanje novog pojačanja u trćeplasiranom timu mađarskog prvenstva će biti u utorak ili sredu u pres sali „zeleno-belih“…

Turnir “Deda Mlađa Mitrović” -treći dan


 

Vezista Rada u Moldaviji

pic7Marko Stanojević, igrač zadužen za kreaciju napada Rada u minuloj sezoni, potpisao je na 3 godine za višestrukog moldavskog šampiona – Šerif Tiraspol.

 

Mlađi kadeti Rada prvi u ligi


 

Od 18. do 20. juna 2012.

pic8Omladinska škola FK Rad i ovu uspešnu sezonu završava Memorijalnim turnirom “Deda Mlađa Mitrović”, posvećenom osnivaču svoje fudbalske škole. Tradicionalno, po četvrti put turnir za najmlađe se održava od 18. do 20. juna 2012. godine na glavnom terenu FK Rad na Banjici.

Nemci zagrizli za Mitrovića


 

Ranđeloviću novi ugovor

pic9Pomalo neočekivano, Milan Mitrović bi mogao da u letnjim danima promeni sredinu i napusti Rad. Za bivšeg prvotimca Zemuna zainteresovan je nemački klub, ponuda je ozbiljna i velike su šanse da bude realizovana.

 

Čujte i naš glas


 

Građevinari u narednim danima, uz pomoć beogradskih gradskih vlasti, rešavaju krucijalno pitanje pred početak sezone

pic10Očekivan problem priterao je poslovodstvo Rada uz zid. Građevinari po hitnom postupku moraju da reše problem stadiona na Banjici.

 

Balada o Ludogorecu, kako je Luda Šuma dobila šampiona


 

Nemanja Andrić punih sedam godina u nizu nosi dres Rada

pic11Etimološko značenje reči lojalnost, pronalazimo u francuskom jeziku od reči „loyaute“ , što označava unutrašnju povezanost i izražavanje te povezanosti kroz ponašanje prema osobi, grupi ili zajednici. Upravo ova reč najslikovitije opisuje Radovog vezistu Nemanju Andrića.

Perović dva u metu, Rad – Zemun 3:0


 

Prijateljski meč, građevinari bolji

pic12Pomoćni teren Rada. Gledalaca:50. Sudija: Jovan Šegrt. Strelci: Raspopović u 55. i Perović u 60. i 63. minutu.

 

Kadeti Rada osvojili turnir u Holandiji